воскресенье, 23 августа 2009 г.

Ви розумієте одне одного без слів ;-)

Хвіст потрібен кошеняті для підтримання рівноваги під час стрибків і бігу. А ще він може розповісти про поведінку малюка.

Якщо ваш улюбленець не в гуморі, збуджений чи сердиться, він різко смикає хвостиком збоку вбік. Вітаючи Вас, кошеня тримає хвіст "трубою".

Якщо кошеня хоче продемонструвати свою любов, воно починає тертися об Вас. потираючись об меблі, кошеня позначає свою територію за допомогою специфічних ферментів, що виділяються залозами, розташованими біля вушок. Подряпини - також знаки присутності котика на цій території. Крім того, кошеняті просто вкрай необхідно обточувати кігті.

Якщо кошеня лежить біля Вас та муркоче, закривши очка, а передніми лапками ніби переступає, "місить" якусь частину Вашого тіла, знайте, що Ви - найщасливіший господар!

Такі прояви - стан найвищого задоволення і найвищої довіри, саме це відчувають маленькі кошенятка, коли їдять материнське молоко.

3 комментария:

  1. особенно классно,когда сидишь в колготках-на руки вскакует это милое существо и начинает проявлять всю свою бурную любовь прям на ногах,впуская свои замечательные коготки))))))) и попробуй обьясни ему,что тебе это не очень нравиться)))))))

    ОтветитьУдалить
  2. Я так знаете сколько колготок потеряла в неравном боюб разума против нежности...))))))))))

    ОтветитьУдалить
  3. не одна ты)))))
    ============topic-5845693_21577244============

    ОтветитьУдалить